#Fresh

#Fresh – Armand Popa – 80s luv

Pe Armand Popa am avut plăcerea și norocul să-l cunosc când era doar un puști în Piatra Neamț. Umbla în grupurile hip din oraș, cu muzicieni, și deși era cam cel mai mic dintre ei, era și cel mai talentat. Cânta cum n-o făcea nimeni, și am apucat să văd asta în multele proiecte în care a intrat ca instrumentist – fie că era toboșar într-o trupă de metal, sau chitarist într-o trupă de alternativ, sau vocal într-un proiect nebunesc doar al lui, Armand a făcut o treabă admirabilă întotdeauna, mult peste toți ceilalți.

Are, sau a avut o trupă care a început foarte bine – Sea Section – cu care a scos două materiale, un prim album alternativ cu influențe dinspre Radiohead, și un al doilea album/EP care parcă a prefațat cumva proiectul său solo Armand Popa, cel care a lansat acum piesa 80s luv.

Armand cântă bine orice – am văzut asta în toate proiectele în care colaborează în acest moment, și acum mă bucur să văd că a acoperit și o zonă care i se potrivește mănușă, și anume art-pop. Dacă nu-l vedeam în clip și aș fi auzit piesa aceasta la radio aș fi zis fără urmă de ezitare că este un super breaktrhrough al unui artist internațional care-și caută locul pe scena de la Summerwell. Ca tabloul să fie complet, clipul are o estetică disco impecabilă, făcută special ca să te îndrăgostești iremediabil de piesă, de artist, de tot.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *