#Fresh

#Fresh – Nouă ani lumină – Carul Mare

Trupa Nouă ani lumină cântă de ceva vreme, și fanii post-rock poate că îi știu destul de bine. Au concertat mult prin țară, au fost pe scene cu formații mari și foarte mari, și popularitatea lor este în continuă creștere. Nu e cel mai simplu stil de muzică de cântat, și cu siguranță nu e cel mai facil pentru publicul larg, dar uite că prin piesa nouă – Carul Mare – Nouă ani lumină se deschide puțin către un public mai larg.

Știam de mult timp că băieții sunt niște virtuoși ai instrumentelor la care cântă, dar uite că toboșarul trupei, Silvan Plăcintă, ne surprinde pe această piesă interpretând și o frumoasă temă la caval, ducând muzica lor într-o altă sferă. De la primele note la caval puse perfect pe ritmul surprinzător de tobe, piesa Carul Mare se anunța ca fiind „un-skippable”. Trebuia să afli ce urmează și încotro merge piesa, și uite că nici nu știi când trec șase minute, și te găsești dând replay din nou și din nou.

Și încă un lucru foarte important de notat – este primul clip al trupei cu un nou basist, ei mergând vreme bună într-o formulă de duo destul de convingătoare. Multă baftă, băieți, și, ca întotdeauna – sky is the limit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *