#Fresh

#Fresh – Dl Goe – Piele pe nisip

Vara aceasta ne-a oferit o serie de piese care au fost cel puțin interesante. Multe piese au fost gândite și lucrate să transmită o energie puternică, genul de energie care te ridică în picioare la orice petrecere. Una din piesele care pot să te pornească la prima cheie este fără îndoială „Piele pe nisip” a celor de la Dl Goe.

Piesa, asemeni albumului recent lansat, „Fata Morgana”* vine dintr-un spectru foarte teatral, marcă prorpie a formației Dl Goe, după cum ne-au arătat încă de la început. Interesant la Dl Goe cum au gândit toate piesele într-un mod cât se poate de dual, astfel că ele vor avea sens și individual, dar și într-un album legat de un fir narativ foarte studiat, ce bate la ușile unei interpretări rafinate de teatru radiofonic. Cine nu s-a mai întânit cu fenomenul, foarte posibil va aprecia genul acesta de prezentare complexă.

Videoclipul surprinde o seară de Vamă autentică, văzută dintr-o perspectivă ce te face părtaș la întreaga distracție, fie că vrei sau nu. Naturalețea desfășurării evenimentelor te poate transporta într-o seară de Vamă oricând, fiind un bun reminder că este viață și după frig, dacă se întâmplă să te mai întâlnești cu clipul și după ce vara s-a terminat.

(*Albumul nou lansat „Fata morgana” va fi ascultat & discutat într-un text mai amplu pe Polifonic în cel mai scurt timp posibil.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *