#Fresh

#Fresh – Eyedrops – Ultima noapte (unplugged)

Este atât de multă agitație în jurul nostru încât orice oază de liniște este binevenită. Toată vara aceasta, ca în mai toate verile din ultimii ani, a fost muzică de unde nu te așteptai – fest-uri multe, concerte dintre cele mai diverse, lansări peste lasări, ce să mai, a fost o vară reușită pentru alternativul românesc. Dar, când am văzut live-ul unplugged de la Eyedrops cu piesa „Ultima noapte”, am zis că am găsit adevărata oază de liniște pe care am căutat-o în tot timpul acesta, oaza care trebuia să apară la un moment dat după lungi căutări.

Piesa este filmată afară, într-un decor absolut minunat, sună impecabil, și te cam forțează cu o mângâiere fină pe ceafă de la o briză din apropiere să-i tot dai replay. Există o liniște atât de cuprinzătoare pe care Eyedrops o creează în această piesă, genul de liniște care face greierii să tacă și să asculte și ei cu interes, întinși pe spate, între două, poate trei, fire de iarbă rămase lungi după ce peste zi s-a cosit.

Până la piesa aceasta, nu am avut ocazia să aud Eyedrops unplugged, dar văd că fac o treabă excelentă. Un concert întreg în filmat cum e piesa aceasta, într-un decor fix ca cel din clipul de mai jos, este tot ce ți-ai putea dori. Acum, să vedem, poate-poate se și întâmplă! Dar până atunci, serviți cu încredere piesa de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *