#Fresh

#Fresh – We Singing Colors – Be fine

We Singing Colors au lucrat foarte organizat la cel mai recent material al lor, Hopium, despre care am scris mai pe larg aici, și acum au mână liberă să scoată în față piesele pe care își doresc să-și vadă publicul dansând și fredonând la următoarele concerte.

Be fine este piesa pe care o așteptam și eu de la ei să apară cu video, și uite că a ieșit acum ceva nu foarte mult timp. Piesa se vrea a fi o baladă despre împăcarea cu sinele interior după o perioadă de neliniște. Există o durere, dacă nu simțită direct, măcar anticipată, surprinsă în versurile piesei, o durere care devine nu doar suportabilă, ci ușor plăcută: ”You and me babe, we belong together We should try to always keep this line Even if we know it’s not forever Guess you’ll know that I’ll be fine.”

Îmbrăcați în alb, și cu menirea de a fi vocea unei conștiințe care simte că mai are multe de văzut & trăit, We Singing Colors merg pe o direcție câștigătoare cu acest clip, în acord cu videoclipurile pe care le-au scos de când a pornit proiectul, acum o viață și ceva în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *