#Fresh

#Fresh – OCS – golGOLgol

Rar mi-a fost dat să ratez un concert OCS, fie că era festival sau concert de sine-stătător în orașul Iași. La fiecare concert Dan ne băga într-o transă din care greu puteai să mai scapi, și uite că te găseai acasă două zile mai târziu că tot „Cineva să ne aducă…” îți cânta pe repeat în cap, și abia după alte două, poate trei zile reveneai la cel care ai fost.

Cu piesa nouă „golGOLgol” situația e cam la fel, și cred că pot intui ce se va întâmpla începând cu primăvara asta: vor fi concerte, vor fi festuri, vor fi de toate, și OCS va concerta impecabil că doar așa știu să o facă, și o să strigăm toți „GOL GOL GOL GOL” pentru că e poate singura noastră ocazie să o strigăm vara asta (că ne-am cam lămurit cu naționala, deși…oare putem face o minune la EURO? vedem…).

Piesa este una de bună-dispoziție, cu un vibe combinat din mai multe zone cunoscute de la OCS popularizat pe albume mult iubite. Avem o tobă care ne duce la dans, o chitară destul de clean care ne ne trage la mișcări hipnotice, și un domn Dan care spune fel și fel de vorbe ca ritualul magic să fie complet. Rezultatul e fix cea mai bună piesă cu care să-ți pornești primăvara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *