#Fresh

#Fresh – Missed Call – Keept it secret

Formația Missed Call din Iași e o prezență destul de discretă în peisajul alternativ românesc, și foarte probabil nu ați auzit de ei, și asta e păcat. Băieții au scos un album în 2022 care merită niște aplauze pe care le-au primit doar parțial, și așteptam cu nerăbdare să văd cum se prezintă cu noul sound acum că au și lărgit liniile formației și au mai prins ceva oameni noi.

Piesa „Keep it secret” a apărut surprinzător pe 8 martie ca un cadou pentru noi toți. Se vede din start o maturizare a formației prin sound-ul foarte bine definit pe care l-au adoptat. Aerul familiar al piesei vine din deschiderea pe care am găsit-o (și poate nu sunt singurul) de muzică perfectă pentru un rom-com cu succes fulgerător. Se simte pe refren ruperea pe care o găsești în general într-o situație tensionată cinematografică ce-și caută o binemeritată defulare, un indie-pop făcut bine pe care l-am așteptat de la o trupă cu mari perspective din underground-ul nostru.

„Keep it secret” e doar o primă pagină a noii povești puse la cale de Missed Call. Așteptăm cu mare interes să vedem unde se duce povestea aceasta de aici încolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *