#Fresh

#Fresh – Cardinal – Stem Cell Research

O vreme am crezut că formația Cardinal a dispărut, pentru că n-am mai văzut activitate la ei pe paginile de social media, n-am mai văzut piese noi, concerte, și ajunsese să îmi pară așa de rău, că parcă oricât i-aș fi văzut live, nu i-am văzut suficient. Și uite că pe 15 noiembrie au lansat clipul la piesa Stem Cell Research, o piesă pe care o știam de acum vreo doi ani, dar care m-a bucurat foarte mult când a apărut.

Stem Cell Research se păstrează în stilul deja impus de Cardinal – vag agresiv, cu voce puternică dar suficient de convingătoare și o atmosferă generală de cel mai frumos live diy pe care l-ai putea găsi în subsolul unui bar din mid-west. Clipul are o tensiune continuă care își caută rezolvări în diferitele ipostaze la limită pe care le trăiesc oamenii din formație. Tema clipului nu este una foarte complicată, dar în acest caz este cea câștigătoare, pentru a nu interfera cu piesa care deja se individualizează printr-un riff de chitară exemplar.

Cu fiecare piesă pe care o lansează, Cardinal demonstrează că este una dintre cele mai up-to-date formații pe care le are alternativul românesc, fiind printre singurii pe care i-am putea pierde în muzica de afară, și care ar fi la fel de relevanți.

Dar ca să vă convingeți singuri, încercați piesa de mai jos 🙂 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *