#Fresh

#Fresh – Plant – Dan Negru

Deși e mijlocul verii, simt că trebuie să mă gândesc serios la planurile pe care le am de făcut pentru revelion. Cam acolo m-am dus ascultând piesa aceasta de la PLANT. Chiar dacă nu e nouă, o variantă live trăind pe youtube de ceva vreme, acum a ieșit piesa și cu clip, ceea ce chiar așteptam de la ei.

Ce găsim în Dan Negru, dacă ne uităm cu atenție?* Păi avem ce-i mai bun din post-punk – un riff de chitară care cu siguranță pornește dansurile live, o tobă energică, similară cu energia distinsului prezentator în show-uri în care trebuia să intervină peste Vadim Tudor înainte să spună ceva ce să-i aducă amenzi peste amenzi de la CNA, și versuri care vor fi, cu siguranță, cântate din toți plămânii de tot publicul la concerte DYI.

Abia aștept să trec pe lângă blocuri în cartierele pe care le străbat noaptea spre casă, și să aud dintr-un apartament de la etajul 3 piesa asta, și poate cei care o ascultă nu știu cine e domnul Dan, dar uite că dacă facem pași mici, reușim să nu ne uităm valorile.

Felicitări Formația PLANT pentru inițiativă!

*am scris și am râs, mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *