#Fresh

#Fresh – Missed Call – Losing my mind

Peste câțiva ani ne vom uita la TV, sau la ce o să mai fie atunci de uitat, și o să-i vedem pe băieții aceștia departe de tot, la ceva premii mari prin Europa sau chiar mai departe, și atunci o să ne spunem în sinea noastră: „hehe, îi știu de când erau super tineri și făceau clipuri verticale, foarte cool” (că până atunci revine cuvântul cool în vorbire).

Missed Call se distrează foarte bine în prima parte a acestui an în online. Au lansat până acum două piese în care se vede că nimic nu este forțat, totul vine natural, ca o joacă pe care nu au încercat să o premediteze. Se vede o chimie incredibilă între ei, și asta nu doar în muzică, ci și în clipurile pe care le-au tot pus pe TikTok în ultima vreme. „Losing my mind” este genul de piesă care te ridică de pe scaun chiar dacă ești singur acasă, și dacă e așa când e ascultată la căști, doar imaginați-vă cum sună live.

Aveți mai jos un imn de primăvară, o piesă de pus în playlist în drum spre mare sau munte de 1 Mai, o piesă care va fi soundtrack-ul multor reel-uri de pe instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *