#Fresh

#Fresh – San Mitch – The Orange Scent Is In Your Name

Ce colinde mai serviți zilele astea? E ok, radioul lui Moș Crăciun este în heavy-rotation în mai toate locurile pe unde am trecut zilele astea, și când am văzut că San Mitch au lansat o piesă de iarnă, tare m-am bucurat, pentru că știam că va fi ceva special in their own way.

San Mitch e o trupă tânără din Iași, poate singura de DIY din orașul acesta. Experimentează foarte mult cu sunetele, și au lansat deja o serie de materiale pe care trebuie să le încercați. Piesa The Orange Scent Is In Your Name e un disco-pop-synth-wave pe care se va dansa la revelion, dacă nu anul aceasta, în doi-trei ani cu siguranță. E drept, nu mulți au auzit de această trupă, și e păcat, pentru că au ales o cale destul de anevoioasă muzical vorbind. Admir la ei faptul că au pornit cu avântul unei trupe care nu se teme să greșească, și că își caută un sunet în locuri în care mulți se feresc să ajungă.

San Mitch au arătat prin piesa The Orange Scent… că pot face muzică de cool-kids din orice, inclusiv din colinde și zurgălăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *