#Fresh

#Fresh – Vladimir Proca – Take a turn

Întotdeauna mi-a plăcut dinamica de la Foo Fighters de pe vremea lui Taylor Hawkins când intra el la voce și Dave Grohl la tobe, și sunt ceva clipuri în care tot fac asta, și toate sunt frumoase & surprinzătoare în felul lor, fie că sunt videouri profi făcute de cei de la festuri, sau spy-cam-uri de la oamenii din public, oricum ar fi au o candoare aparte. Genul acesta de dinamică este foarte plăcut pentru public, și de multe ori m-am gândit că s-ar putea face și la noi asta, și dacă e o trupă care să facă asta, Robin and the Backstabbers ar fi aceea.

Piesa „Take a turn” a lui Vladimir Proca, toboșarul RATB, a picat ca o mare surpriză pentru mine, și cred că pentru mulți alți fani RATB, pentru că de multe ori este greu să-ți imaginezi un om care face o treabă exemplară într-un loc anume, să-l vezi cum reușește să strălucească și ca front-man. Instrumental, piesa duce destul de mult către formația-mamă, având linia de tobe-semnătură a lui Vladimir, dar la nivel de voce și versuri piesa duce ascultătorul într-o total altă zonă. Este o poezie a mișcării și mișcărilor suple, un cântec al vântului care poate să-ți acompanieze gândurile când stai cu ele în liniște.

A fost o reală plăcere să descopăr piesa aceasta din pură întâmplare, și abia aștept să o aud și live, poate, într-un concert cândva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *