#Fresh

#Fresh – Pinholes – Al treilea divorț

În viață trebuie să faci un lucru de mai multe ori ca să fii sigur că îți iese bine. Pinholes au învățat asta, și au început direct cu al treilea, ceea ce arată că oricând poți fi primul dacă ești 100% sigur că joci singur.

Pinholes au un mod foarte specific de a crea stări prin piesele lor, și am văzut asta de ceva vreme la ei. Există o stare de asediu controlat, care te face să stai mai mereu cu capul la cutie și să aștepți un semnal care să îți spună să te ridici. Există o durere pe care Pinholes o exprimă în piesa aceasta, o durere despre care nu vor să vorbească, dar care se simte când închizi ochii: „Lacrimi goale într-un bar/ Ascunse bine în pahar/ Aș vrea să pot să și dispar/ Îți simt mirosul dulce-amar.”

Și când crezi că starea te va trage în jos ca o ancoră crescută direct din tine, iată că îți oferă în final cu o ultimă răsuflare, un colac de salvare care să te ridice și să-ți amintească de ce trăiești.

E un eveniment de fiecare dată când Pinholes lansează piesă nouă. De-abia aștept să văd ce tripuri noi au mai pregătit de aici încolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *