#Fresh

#Fresh – Andra Andriucă – Se aude

În Iași cresc multe rădăcini, și din ele, din când în când se întâmplă să apară ceva spectaculos. Uite, spre exemplu de nu foarte mult timp a părut pe scena locală, (mai bine zis a înflorit) o voce care te topește de fiecare dată când apuci să o auzi în concert – Andra Andriucă.

„Se aude” este cea mai recentă piesă a ei, și la fel ca în celelate pe care le-a lansat, Andra cântă cu toată forța ascunsă într-un buchet naiv & sentimental, despre dragoste. Într-un mod cât se poate de inocent, versurile Andrei valsează printr-o poezie a simțurilor evitând cu grație excesele în care poți cădea fără să vrei când ești absorbit de toată munca pe care ai depus-o.

„Tu mă îndrumi și mă cuprinzi și nu mă lași să-mi fie rău / Tu nu mă cerți, nu mă respingi, îmi dai să cred din crezul tău.” – Vocea ei interioară știe că uneori poți merge fără busolă, pentru că este ceva mai puternic decât orice pol magnetic în lumea asta care te trage către unde trebuie să ajungi, fără să te mai chinui să-ți amintești de fiecare dată drumul spre casă.

„Se aude” este una dintre cele mai frumoase suprize de toamna această, și e cu atât mai îmbucurător că vine chiar de la noi, din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *