#Fresh

#Fresh – OCS – Toată lumea greșește

Se întâmplă uneori să ajungi seara într-o conversație cu mai multe persoane, pe o terasă de preferat, să te întrebi cu cine ai porni o revoluție? Și atunci să vezi cum se aprinde discuția, și toată lumea începe să spună, și să tot argumenteze, și într-un final ai să vezi, dacă ai răbdare, că toată lumea greșește.

Cel mai recent single Omul cu șobolani, Toată lumea greșește vine pe un filon mai serios al formației, unul care marsșează spre introspecție până în punctul în care alegi să te oprești și să vrei să fugi. De ce să fugi? Pentru că acolo te duce muzica, se umplu boxele, căștile de distors, și mânat de vocea lui Dan Amariei pornești către o victorie, nu contează care e ea în momentul acela.

„Eu greșesc, tu greșești, oameni buni nu mai găsești” – e ceea ce ne spunem în fiecare an cu o zi înainte de alegeri, și la fix două zile după anunțarea rezultatelor finale. Trăim într-un loop și devine prea comod de la un punct. De aceea e bine să mai auzim din când în când că „toată lumea greșește”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *