#Fresh

#Fresh – Paul Tihan feat. Andra Andriucă – Nu spune nimănui

Paul și Andra pregătesc albume acum, și în foarte scurt timp vor lansa amândoi, promițându-ne o primăvară cu multă muzică La cum lucrează amândoi, bănuiam un cross-over cu o piesă în care amândoi vor străluci, și iată că acum câteva zile au lansat „Nu spune nimănui”, o piesă în care se topesc cu grijă influențele amândurora și ajung pe un teren comun, dându-ne un preview la ce vom avea ocazia să vedem și live când vor concerta. Îmi era dor de o piesă care să înceapă cu o chitară acustică foarte curată, care m-a transportat direct într-un live de la King of Convenience.

În materie de versuri nu cred că mai este o surpriză pentru nimeni că și Paul și Andra scriu foate bine, păstrând proporții cât se poate de corecte de duioșie și naivitate, suficiente cât să te prindă într-o plasă din care nu mai vrei să scapi.

Paul Tihan și Andra Andriucă pornesc într-un mini-turneu prin țară în perioada următoare, și îi puteți vedea pe 12 martie în Club Control din București, pe 26 martie în Atelier Cafe din Cluj, iar pe 28 martie în Legend Pub în Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *