#Fresh

#Fresh – Om la lună – Postumul stâng / Postumul drept (Live la TNB)

Om la lună este cu siguranță una dintre cele mai prolifice formații din ultimii ani din România. Au avut un ritm de rapid-fire cu albume lansate când te așteptai mai puțin, și toate au avut un succes enorm, iar asta se vede de fiecare dată când au concert. Rareori ai să ajungi să nu vezi o sală ultra-plină, fremătând în așteptarea concertului.

Propunerea de început de an de la Om la lună este un album electro-acustic, un best of reinterpretat într-o manieră de cameră, intitulat Fazele lunii. De pe acest album am extras piesele îngemănate, Postumul stâng/ Postumul drept pentru că vin într-o versiune nu foarte diferită față de cea originală, dar care într-un mod surprinzător reușește să ajungă să emoționeze diferit. În versiunea aceasta, candoarea vocii adună laolaltă răzvrătirile controlate din versuri și după ce-ți ajung la inimă fac ce vor din tine, oricât de mare și stăpânit ai fi.

Tot demersul Om la lună este absolut lăudabil, și merită din plin savurat. Eu zic să începeți cu piesele de mai jos, dar cred că în orice fel se începe, dacă e cu Om la lună va fi prefect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *