#Fresh

#Fresh – Krrysopher – Jumpscare

Rareori se întâmplă să mai aud ceva despre unii oameni pe care îi văd la emisiune de talente. E drept, în cazul acesta a fost ceva mai special pentru că în singurul sezon în care a rulat la tv Superstar, mi-au plăcut o grămadă de concurenți, și cred că a fost și prima oară când am votat prin SMS. În show a fost o fată care cânta impecabil, și se vedea că este ceva cu adevărat special în ceea ce face, ceva care nu va dispărea după ce se termină emisiunea. Și am așteptat ceva timp, dar aparent așteptarea nu a fost fără folos.

Krrysopher este proiectul cu care se lansează acum Maria Jugănaru, o tânără care a livrat o serie de coveruri impresionante la emisiunea sus-menționată, punându-și o amprentă pe ele pe care avem acum ocazia să o auzim în piesele ei proprii. Piesa despre care scriu aici este Jumpscare, piesă de albumul ROGVAIV care se va lansa în luna octombrie.

Genul acesta de piesă, cu instrumental lucrat în linia celor popularizate acum world-wide, este un mare joc de noroc, având în vedere că rețeta este una oarecum simplă. Trebuie tot timpul o voce sau un mesaj care să potențeze piesa, eliminând riscul de a fi o piesă care să se piardă în oceanul de muzică nouă care tot apare în fiecare zi. Krrysopher are acel ceva care o face să strălucească, și asta se poate vedea și în piesa Jumpscare (dar și în oricare altă piesă pe care o veți găsi la ea pe canalul de youtube). Există un oarecare conformism al producției, dar vocea și atitudinea generală pe care o are Krrysopher, îi scoate piesele din seria „inseriabilelor”. Există o candoare și o ușoară naivitate controlată cu măiestrie pe care am văzut-o încă din emisiunea concurs, și pe care mă bucur să o văd și aici, în piesele proprii, o candoare care te convinge că orice cântă este fără urmă de îndoială al ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *