#Fresh

#Fresh – Fine, It’s Pink – Did it All for You

Fine, It’s Pink a fost întotdeauna o formație care s-a situat pe un culoar bine definit, și pe care l-a ocupat cu foarte mare încredere, lăsând și puțin loc unei concurențe care să-i ajute să crească în permanență. De la albumul „Lavender garden” și până acum, formația și-a reinventat stilul într-un mod destul de autoreferențial, folosind simplificări de efect care nu le-au viciat muzica.

Piesa „Did it all for you” vine dintr-un suflu început de la piesa precedentă în care formația se arată ca fiind cea mai bună exploratoare de sfârșituri de lume. În piesa proaspăt lansată există un vibe general de end of the world, un sfârșit de lume privit nu cu resemnare, ci mai degrabă cu liniștea unor alegeri satisfăcătoare, cu gândul că toate lucrurile care trebuiau puse la locul lor, au fost într-un final puse unde trebuie.

E drept, poate am exagerat puțin pentru efect dramatic, dar cel mai simplu este să dați un play piesei de mai jos, și să le scrieți lor direct în comentarii cum îi simțiți și câte emoții lăsați să vă năpădească deodată când pianul e gata-gata să-și dea ultima notă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *